Om os

Vi, Ditte og Susanne, er taget til den kinesiske storby Tianjin for at være engelsklærere på skolen Cathay Future Children Center. Vi skal være i Kina i 6 måneder, og holder løbende bloggen opdateret med alt det vi oplever. Her er et link til programmet vi er en del af, hvis man har lyst til at læse mere: chinalink.dk

lørdag den 15. november 2014

Halloween

Det er efterhånden et stykke tid siden vi sidst har opdateret, men der er også sket meget. Fredag den 31. oktober var det Halloween, hvilket selvfølgelig skulle fejres på Cathay Future.

Søndagen inden Halloween var der derfor en lille fest for børnene hvor vi legede en leg, klistrede ansigter på lanterner og lavede edderkopper ud af piberensere, hvilket var rigtig hyggeligt.

Det betød også at vi i ugen op til, skulle undervise børn i ord relateret til Halloween og lave Halloween-relaterede lege med dem. Hver morgen, ikke kun i Halloween-ugen, er der to af os der skal vinke til børnene om morgenen fra kl. 7.30-8.10 og om eftermiddagen fra kl. 16.30-17.10. Eftersom det så var Halloween, skulle vi klædes ud, hvilket ikke ligefrem gjorde det bedre.

Fredag, hvor det var Halloween, skulle vi performe et show for alle børnene. Vi skulle først fortælle dem historien omkring Halloween, derefter skulle der laves actions til en sang som var blevet valgt til os og til sidst skulle vi danse til ”Thriller”. Det her show skulle så vises fire gange, så alle årgangene i kindergarten fik det at se. Normalt har vi fri kl. 11.30 om fredagen, men Michelle ville meget gerne have os til at være der om eftermiddagen også, fordi forældrene kom og vi skulle dele slik ud til børnene. Som kompensation for at vi så skulle arbejde om fredagen, fik vi fri hele den efterfølgende mandag. Det var hyggeligt at dele slik ud til børnene, der selvfølgelig også var klædt ud, og forældrene ville gerne have en masse billeder af os sammen med deres børn. 












Ditte og Susanne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar