Om os

Vi, Ditte og Susanne, er taget til den kinesiske storby Tianjin for at være engelsklærere på skolen Cathay Future Children Center. Vi skal være i Kina i 6 måneder, og holder løbende bloggen opdateret med alt det vi oplever. Her er et link til programmet vi er en del af, hvis man har lyst til at læse mere: chinalink.dk

søndag den 19. oktober 2014

Solnedgang fra TV-tårnet

De sidste mange dage har der været helt blå himmel og lave smog-tal her i Tianjin, noget der ellers kun sker sjældent, så i mandags var Sofie og jeg oppe at se solnedgang fra TV-tårnet. Det var virkelig flot, så det får I nogle billeder af her.









På vej hjem mødte vi nogle kinesiske damer der begyndte at snakke kinesisk til os, hvilket vi selvfølgelig ikke forstod, men vi fik med vores meget begrænsede kinesiske ordforråd forklaret at vi var fra Danmark. Vi fik derefter stukket et par meget skæve badmintonketsjere og en fjerbold i hånden, og så ville de have at vi skulle spille badminton. Vi prøvede at give dem tilbage efter at have spillet lidt, men de ville ikke have dem, så vi blev ved lidt længere og kunne først ”få lov” til at gå efter en halv time. Det var både en meget sjov og en meget mærkelig oplevelse, men det er hyggeligt at prøve at kommunikere lidt med kinesere der ikke forstår noget engelsk overhovedet.

Her i weekenden har vi været i Beijing, hvilket vi skriver lidt om en af de næste dage.

Susanne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar