Om os

Vi, Ditte og Susanne, er taget til den kinesiske storby Tianjin for at være engelsklærere på skolen Cathay Future Children Center. Vi skal være i Kina i 6 måneder, og holder løbende bloggen opdateret med alt det vi oplever. Her er et link til programmet vi er en del af, hvis man har lyst til at læse mere: chinalink.dk

søndag den 23. november 2014

Kanalrundfart

Fordi vi havde arbejdet om eftermiddagen til Halloween, havde vi fået fri om mandagen, og vejret var rigtig godt, så derfor besluttede vi os for at tage på kanalrundfart inde i centrum. Først tog nogle af os på Gloria Jean’s, en café vi har været på før. Derefter tog vi metroen til Hovedbanegården, hvor bådene sejler fra. Kanalen går gennem et ret fint område med meget høje bygninger, som hovedsageligt var kontorbygninger, lejligheder og nogle hoteller. Det var en meget fin tur, som tog 50 minutter, vi stod oppe på dækket det meste af tiden.

Efter vi var kommet i land, ville vi prøve at finde et madmarked som vi havde hørt om. Vi håbede lidt, at det ville minde om det vi fandt i Beijing, men det gjorde det på ingen måde. Det bestod hovedsageligt af tørrede fisk og underligt slik.

Da vi var færdige, tog vi til et center kaldet Joycity, for at finde noget aftensmad. Vi endte på en koreansk restaurant, hvor vi fik ”Bibimbab”, som er ris i en varm gryde med forskelligt fyld. Det var ret lækkert. 









Susanne og Ditte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar